真實分享




星級用家- 歐瑞偉

我年紀唔細,拍打鬥場面我都係親身上陣,即使打筋斗都無問題, 好多朋友話我既身手仲敏捷過啲後生,證明我寶刀未老! 而家非常時期要日日開廠,所以更要提升免疫力,保持身體健康。 我食左「ICHIKI NMN10000逆齡丸」有一段時間,感覺到精神狀況有所改善,身體好似去返30歲個時咁壯,就算拍劇幾忙,瞓覺瞓得少精神都好好,feel到成個人後生哂! 我都有推介比免疫力差既朋友食,佢地話食左精神、記性都好左,瞓得好心情愉快,少左焦慮不安,所以大家都要keep 住食,keep 住年輕健康。



美豬媽與布甸仔の日常

朋友推介一隻萬寧有售嘅「ICHIKI NMN10000逆齡丸」食咗一排, 我覺得我冇咁大壓力,新陳代謝同瞓覺好咗,轉季都無唔舒服,免疫力同皮膚都好咗,估唔到咁就可以輕鬆抗衰老,重拾年輕嘅感覺。


Black Tang 黑媽媽好正

想輕鬆保持年輕,再見暗黃膚色,皺紋和皮膚鬆弛等問題~我通常每日早上食2粒「ICHIKI NMN10000逆齡丸」,或晚上食,連續食咗3星期肌膚明顯變得有彈性同光澤, 而且瞓覺瞓得舒服咗。


15ab3113 貝媽媽

為咗抗衰逆齡,保持內外身體機能年輕,我食緊日本製造 「ICHIKI NMN10000逆齡丸」。每盒有90粒,我每日食1粒令器官機能回復年輕態。食咗1星期覺得睡眠質素係改善咗!希望keep住食保持內外年齡逆。


Kami 嘉美‧麥皮b Li 爸媽

每日服食1-3粒「ICHIKI NMN 10000逆齡丸」,服食左一個月,睡眠質素好左,朝早起身無咁攰又夠精神,湊小朋友都有返活力,皮膚都好左!女人真係要好好保養,唔可以偷懶架!


凱倫媽媽 x 大力仔 + 小公主

凱倫媽媽暫時服食左2星期,每日服食3粒「ICHIKI NMN 10000逆齡丸」,覺得睡眠質素真係好左!最明顯係好似服食左美肌丸咁,睇住皮膚既光澤度提升左、嫩滑左!唔錯唔錯!


Iris 媽媽 愛. 分享

我推介一隻新 supplement – 「ICHIKI NMN 10000逆齡丸」,係新一代高效口服抗老產品。 我習慣每日服食1 次 (每次 1-3粒),keep住食皮膚firm咗,上妝都易啲,成個人神彩飛揚,仲做唔到美魔女。


澄兄湜弟

食咗兩星期「ICHIKI NMN 10000逆齡丸」,比之前容易入睡,而且睡眠質素大大改善!我會繼續食,希望可以 加快新陳代謝,唔再咁容易病,有返活力。


安琪拉的生活日誌 ღ Angela’s LifeStyle

之前夜晚成日瞓得唔好,日頭無精神,個人成日攰瀨瀨咁。食咗「ICHIKI NMN 10000逆齡丸」一段時間,可以一覺瞓天光,日頭有精神左,免疫力好左,皮膚仲有光澤左添!


Little twin stars龍鳳寶寶

食咗「ICHIKI NMN 10000逆齡丸」幾日之後,睡眠質素有所改善,精神好咗,以應付每日FTM嘅工作量。食咗一個月後,感覺年輕咗,皮膚光澤咗同緊緻咗。


小周董世界

我服用左「ICHIKI NMN10000逆齡丸」一個月發現皮膚比之前有光澤幼紋都減淡左,最明顯係改善左睡眠質素,幫我減壓成個人精神左,長期服用可以令到身體新陳代謝好左,冇咁容易病,成個人年輕左有返活力添!


男神媽媽生活誌

內外保養得好,年齡根本唔係秘密,以我呢個Age有咁嘅狀態,因為我識揀「ICHIKI NMN10000逆齡丸」,食左兩星期,睡眠質素改善左,精神好左無咁易攰,就連記性都好左。我會Keep住食,見證自己逆齢美。


芭芭菈 生活圈

短短食左一星期「ICHIKI NMN10000逆齡丸」,每日1至3粒,最明顯係睡眠質素有改善,好快能入睡,第二日起身時精神左。另外產品建議長期食用,可以改善新陳代謝循環,身體抵抗力好左就自然無咁容易病啦!

日本用家分享


児玉 かほ

我係一位藝人,經常要出show表演,所以一定要保持最佳狀態,我每天食2粒「ICHIKI NMN10000逆齡丸」,發覺皮膚比之前毛孔更細,睡眠質素也提升左,每日都瞓得好, 免疫力提升了,感覺回復20歲的狀態,令我充滿活力!


瀨藤美彩希

ICHIKI 是日本名牌, 我不少朋友都有食這牌子的產品。我食左1星期「ICHIKI NMN 10000逆齡丸」,睡眠質量提升,每天早晨都能精神奕奕地起床,感覺頭腦清晰,而且皮膚都好有彈性,感到每日變得越來越後生。

ICHIKI一木研究所-日本醫學健康品牌,產品由日本科研團隊研發,選用頂級原料製造,並由日本GMP藥廠生產,廠房配有國際級生產線,嚴格品質監管,並經過日本國家食品級標準檢測中心JFRL檢測,確保產品功效及安全。


銷售地點

​「 ICHIKI NMN10000逆齡丸」 於萬寧發售


客戶熱線: (852) 2832 9168


Whatsapp: (852) 9221 6110


電郵: cs@konway.com.hk


客戶中心 : 香港銅鑼灣軒尼詩道555號東角中心(舊翼)12樓1201室

Copyright © 2021 NMN1.COM.HK. All Rights Reserved.